torsdag 11. mars 2010

William sin første sykehusinnleggelse!!




En tapper liten hånd!


Vår lille prins har vært tufs og forkjøla en stund. I går så var William værre. Hostet til han brakk seg flere ganger gjennom hele døgnet. Vi dro til fastlegen på dagen, og ble sendt videre til barneavdelingen på sykehuset, der de tok masse tester av ham. Etter mange timer på venterommet ble han lagt inn. Fikk adrenalin på innhalator som skulle hjelpe slik at slimet kom opp. Ble lagt på rom sammen med to andre barn med samme symptomer. Ble en lang natt for oss begge. 



Her er vår lille helt i sykehussengen. Det er ille når de små blir syke. De er så hjelpesløse, men William er en skikkelig tøffing!!!



Litt fortvilet mamma. Pappan måtte reise hjem, og vi ble alene. Men vi var i gode hender!!! William fikk behandling hver tredje time fra vi kom til vi dro hjem. William er en sympatigråter, og hver gang en av de andre babyene gråt, begynte også William å gråte. Selv om han sov sin dypeste søvn storgråt han, og han sluttet ikke før de andre fikk trøst. Litt av et leven på rommet med tre gråtende babyer, og tre fortvilede mødre!



Vi ble skrevet ut kl 11.00, og siden pappan er fysioterapeut på sykehuset, spiste jeg lunsj sammen med han og hans gode kollegaer. Her er vi inne på fysioavdelingen. Stolt pappa ;)
 Nå er vi trygt hjemme igjen med en mye bedre baby! Skal bli deilig å sove i egen seng. Sender varme tanker til de andre syke barna på avdelingen! God bedring alle sammen!!!!

3 kommentarer:

  1. Off da, de er så små og sårbare.. Men du har visst en skikkelig tøffing som du sier, med god innsikt i sympati for de andre barna :) Hehe, ser det for meg..
    Sove godt i senga di ja, rart hvor god den er å komme tilbake til etter litt opphold.. Etter 15 timer sittende på fly til og hjem fra statene, kunne jeg betalt store summer bare for noen timer i sengen min.. Hehe..
    Godt å høre at han er bedre iallefall, fortsatt god bedring!

    SvarSlett
  2. Hei på dere..

    Uff a meg. Har tenkt mye på dere nå! KJære snille søte William! Nå må han bli helt frisk snart! Vet de hva det er da ???

    Kan tenke meg det var liv på rommet. Også er det jo bare forferdelig og vite at barna er syke! Ikke rart at de gråter..

    Godt og høre at han er bedre. Sender dere masse friske ønkninger og håper såå indelig at vi treffes til uka!!

    Glad i dere !!!

    Klem

    SvarSlett
  3. Hei på dere! Det var utrooolig deilig å komme tilbake i egen seng! William syntes også det tydeligvis! Har bare vært oppe ett par ganger i natt.

    Han har visst noe virus greier. Noe alla RS, men en annen type som ligner veldig. Med seigt slim og tette luftveier. Han får slimløsende hostesaft, så dere kan tenke dere hvordan det renner;))

    Tusen takk for gode ord begge to!!! Så håper jeg å se mer til dere framover, Johanne!!! Føles som en eeeeevighet siden;)

    Klem

    SvarSlett