tirsdag 23. mars 2010

Sånn har vi det i gangen :)

Det har blitt noen dagen siden forrige blogging nå. Grunnen til det er at Terje og jeg har ligget rett ut med omgangssyke. Heldigvis har William klart seg, fordi han har vært hos bestemor og bestefar i hele helga. Hadde ikke vært noe særlig visst han hadde blitt smittet! Disse magesmertene unner jeg ikke min værste fiende en gang.


I dag tenkte jeg å vise dere hvordan det er i gangen. Bildet under er tatt i fra stua og ut i gangen. Vi har det samme gulvet her som på vaskerommet og på badet oppe. Utgangsdøra er også mørkegrå. De store vinduene i døra slipper inn fint dagslys.


Både Kira og Casper elsker å ligge å kose seg på varmekablene!!!


Her er døren inn til stuen. Praktisk med dobbel dør her syns vi! Når vi er hjemme har vi stort sett begge dørene på vid gap. Blir så åpent og fint da syns vi! Når vi legger oss lukker vi de alltid igjen, sånn at katta ikke skal være her når vi sover. Katten er litt av en rakker som kan finne på mye rart natterstid ;)


Her ser dere trappen. Vi valgte mørke trinn med hvitt gelender. Det ble tette trappetrinn opp til annen etasje, og åpen trapp ned til kjelleren. 


Kommode med gammelt speil.


Hylla har fått sin plass i gangen også! Pyntet opp med litt av hvert. Koselig med en tavle her, sånn at vi kan skrive beskjeder til hverandre, eller om det er noe vi må huske på!!! Praktisk og veeeldig koselig!!



Gjestedoen er ute i gangen. Ble veldig kos syns jeg med prismelampe her også! Kjøpte en bladkurv til å ha ekstra doruller i. Viktig å pynte det som pyntes kan!!!!

Ha en fin uke, og takk for at du tittet innom ;)

4 kommentarer:

  1. Herregud, sier det igjen.. Dere har det så fint hos dere!! Blir kjempe glad når du legge ut bilder av huset deres, er så gøy å se på nybygde hus og hva slags løsninger folk velger :) Dere har meget god smak!! :)

    SvarSlett
  2. Det er helt perfekt hos dere !! DRØMMEHUS!! KAn ikke bli bedre :) Gleder meg til gjensyns glede på torsdag! :)

    SvarSlett
  3. Nok en gang; Tusen takk for koselige kommentarer fra dere to;)) Blir vel et drømmehus når det er heeelt ferdig da! Er jo en del som gjenstår!! I hvertfall på utsiden og i kjelleren! Men det kommer det og etterhvert!!!
    Gleder meg til i morra Johanne!!!!

    Stor kos

    SvarSlett
  4. Hvor er den dobble døra kjøpt?

    SvarSlett