mandag 12. april 2010

Endelig vååååår!!!


Denne helgen dukket endelig våren opp! Utrolig deilig å se blomster og kryp titte fram fra busker og kratt! Til og med sett et par sommerfugler.

Søndagen gikk med på å fikse ute. Og det ble så bra! Vi fikk innviet verandaen med frokost og litt senere på dagen kom mormor og bætte på vaffler.



Deilig brødskive med egg like gul som sola!


Mormor på besøk.


Til og med Casper fikk komme ut. Siden han bare har vært inne måtte han ha på seg bånd i tilfelle han skulle finne på å stikke av.


Vi tok like godt med lekegrinda ut! Og William koste seg skikkelig. 



Siden sola var så sterk for lille gutten vår måtte jeg innom å kjøpe solbriller til han i dag :)



Her er utsikten fra verandaen. Ikke lenge til det blir grønt på trærne nå! Deilig at det går mot varmere tider.


2 kommentarer:

  1. Hei!

    Jeg har fått adressen til bloggen din av Marcus! Tusen takk for at vi fikk se på det flotte huset deres på søndag! Det er veldig ok å få se før man selv bestemmer seg for hus!

    Vi håper virkelig vi får mulighet til å bygge på en av nabotomtene deres! Det er fortsatt mye som er uavklart med byggmester, men det er jo lov å håpe!! :-)

    Håper vi sees! :-)

    SvarSlett
  2. Hei på deg!

    Marcus fortalte meg at han hadde gitt den til deg:) Bare hyggelig å vise dere huset vettu! Og som vi sa så er det bare å komme innom igjen visst det er noe vi kan hjelpe dere med!

    Håper også virkelig dere får dere tomt! vI setter pris på hyggelige naboer vettu! Koselig å få noen på vår egen alder med dyr og barn oppe i her også! Håper dere blir enige med dere selv da!

    Ha en fin dag!!! :)

    SvarSlett