onsdag 24. februar 2010

Bedre sent enn aldri!


I dag blir det sen blogging på meg gitt! Har hatt litt problemer med siden tidligere, men nå er det visst i orden igjen! I dag har jeg vært på mammutsalg! Jeg elsker bøker, og så mitt snitt til å få tak i en godbit eller to! Pleier å gå helt bananas når det er salg på bøker, men i dag klarte jeg å holde meg i skinnet! Her er dagens fangst:


Håper med dette å bli bedre på å ta bilder. Og siden jeg skal en tur på hytta i helgen passet det med en god bok som min gode venninne ,Anette, anbefalte:). Fikk også med meg en liten "ting" hjem til Kira. Vet ikke om hun setter like stor pris på den som meg, men pytt pytt!  Denne skal stå på vaskerommet. Er i samme serien som vaskepulverbeholderene. Skal skaffe en til Casper også etterhvert!



Slenger med ett par bilder av mine søte små i kveld også! Er jo de jeg lever og ånder for som dere vet;) God natt alle sammen!!!! 






tirsdag 23. februar 2010

Vinterferie!

Skolen har jo vinterferie, og da er det så koselig å ha tantebarna våre på besøk! To nydelige unger, eller ungdommer da;) Sarah som fyller 10 år nå på mandag, og Marcua på 14. Vi har kost oss med omelett til frokost og gått en lang tur! Marcus ville ikke bli med på tur, så det ble Sarah, William, Kira og meg:)Så er jeg heldig å får masse hjelp med William sånn at jeg får ryddet og støvsugd uten å måtte underholde ham samtidig:) 

Ute på tur!

William godt nede i vogna.

Vaskerommet har også endelig blitt ferdig, og det har blitt sååååå fint! Jeg har verdens beste og flinkeste samboer som har jobbet sent for å få det ferdig! Han har evnen til å gjøre ferdig ting når han først setter i gang! Nå skal jeg endelig få orden der inne også:)


Her er vaskepulverbeholderene mine! En for farget og en for hvitt tøy!

Her er sitter jeg og ammer og blogger på en gang;) Og ønsker dere med dette en god kveld og natt!!!

mandag 22. februar 2010

Barseltreff!


I dag har vi hatt barseltreff hjemme hos meg. Passet veldig fint, siden vi hadde masse mat igjen fra dåpen. Nå er vi fem jenter med hver vår baby som møtes en gang i uka. Skal bli deilig når snøen forsvinner, for da kan vi trille tur også. Nå er vi bare inne og koser oss med mat og kaffe. I dag har også svigermor vært her. Hun har fortalt om FitLine. Det er vitaminer og kosttilskudd som skal gi energi. Jeg har gått på det siden desemer, og har fått masse overskudd. Tantebarnet mitt, Sarah, har også vært her i dag siden det er vinterferie på skolen. Hun har ordna med barne, og hatt det som en ku i en grønn eng ;)


Sarah og Ea-Madelen. Kira i bakgrunn:)


Syver!


Johanne og Ronja


William og bestemor

søndag 21. februar 2010

Den store dagen!



Da var vår lille vakre William døpt, og dagen har bare vært fantastisk! Det er utrolig hyggelig å samle alle som man er glad i på en gang!!! Vi er mette og gode alle sammen. Nå skal jeg få av meg Bunaden, og slenge meg ned på sofaen. Men aller først så må jeg jo vise dere hvor utrolig fint vi har hatt det i dag:

Her er dåpskaken, som var knallgod. Fylt med skogsbær og vaniljekrem:



Dagen startet kl 08.00 Da skulle mor (jeg) fikse seg. Og far kvalitetssikret karbonadene ;) Dåpskjolen og bordene var klare!!!



















William og pappa klare i kirken:



De to dåpsbarna, William og Kristoffer:


Gjester:


Sarah, Jonas (fadder) og Odin



Bætte, mormor, Marcus, bestemor og bestefar


Tante Anki (fadder) 
                                     Onkel Jørn Are




Oldemor og oldefar           

                                                          
                                                       Bjørnar og Linda




Sarah og Ea- Madelen



Dette koste vi oss med!!! Ble ALT for mette!!!!






Kakebordet:



Gavebordet: William fikk masse fint! Smykke, to armbånd, tre bøker, sølvbestikk,  to serviser penger, sparebøsse, bamse og bilderamme!!! Tusen takk alle sammen!!!!







Tusen takk for en uforglemmelig dag i vårt og Williams liv!!! Vi er glade i dere ALLE sammen!!!!!!!!!



fredag 19. februar 2010

Dåpsforberedelser!

Hei hei! Jeg skal starte dagen i dag med å takke for at jeg har verdens herligste og tålmodigste unge!!!! Han smiler og er glad uansett om mamman har litt liten tid til han!!! Så lenge han er mett og uthvilt er han fornøyd <3 <3







I dag har jeg virkelig satt inn støtet til dåpen, og Alt skal gløres i løpet av 2 dager. Har allerede bakt glasursnitter og fyrstekake, og filetert røket laks. Har også tatt frem litt bordpynt og ordnet litt med blomster og lys. De neste timene skal gå med til rengjøring og borddekking. Så skal de siste tingene handles inn. Må ordne litt i morgen også, for det er ikke alt som kan gjøres ferdig i dag.

  






Vi har også fått skaper til vaskerommet som Terje skal montere ferdig når han kommer hjem. Det skal bli så deilig med god skapplass der inne også! Så skal jeg henge opp en liftgardin! 


torsdag 18. februar 2010


Dåpen nærmer seg med stormskritt, og det er kaos overalt!!! Terje holder på å sette opp vaskeromsinnredning, og jeg får ikke gjort noe før den er på plass!!! Skal i tillegg lage masse mat og bake kaker.... Håper ståa er anderledes i morra!!! Uff det var dagens utblåsning;) Blir jo så bra å få skaper på vaskerommet da! Heldigvis har jeg en samboer som er enestående når det gjelder å bistå med handling og rengjøring! Jeg er nok ikke flink til å si at jeg setter pris på det han gjør, så her kommer det elskling: Du er verdens beste!!!! Tusen takk for at jeg har deg!!! Elsker deg over alt på denne jord! Deg og William selvfølgelig:



tirsdag 16. februar 2010

Kiss the cook!!



I dag skal jeg begynne å forberede dåpen. Starter dagen med litt rydding, for det må jo til! Så skal jeg steke 3,5 kg karbonader. kommer til å ha mareritt om disse etterhvert!



Her er kjøkkenet vårt som jeg kommer til å tilberinge mange timer på de nærmeste dagene, siden jeg skal lage det meste av maten. Vi skal ha koldtbord på søndag. I tillegg skal det bakes tre kaker! Flaks at jeg elsker å kokkelere da ;)