fredag 9. september 2011

Fårikål

Høst er fårikål tid.
Og her om dagen lagde jeg en stor kjele, så det ble middag i to dager.

Elsker sånn mat som passer seg selv!
Så er det såå enkelt, og krever ikke mange fancy ingredienser.
I tillegg er det genial lavkarbomat.

Minsten fikk poteter ved siden av.
Gjett om gutten koste seg!
Han spiste bokstavelig talt med begge hender (igjen).




Dette trenger du:

- Et stort kålhode

- 1 kg lammekjøtt el fårekjøtt i passe stykker

- Ca 2 liter vann

- Hel sort pepper



Slik gjør du:

-Del kålen opp i båter

-Legg kjøtt og kål lagvis i en vid kjele. Start med kjøtt.

-Dryss salt og hel pepper mellom lagene.

-Fyll på med vann sånn at det dekker.

- La det koke til det er mørt, ca 2 timer.

Man ser det er ferdig når kjøttet slipper beinet.


Smakelig måltid




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar