Høst er fårikål tid.
Og her om dagen lagde jeg en stor kjele, så det ble middag i to dager.
Elsker sånn mat som passer seg selv!
Så er det såå enkelt, og krever ikke mange fancy ingredienser.
I tillegg er det genial lavkarbomat.
Minsten fikk poteter ved siden av.
Gjett om gutten koste seg!
Han spiste bokstavelig talt med begge hender (igjen).
Dette trenger du:
- Et stort kålhode
- 1 kg lammekjøtt el fårekjøtt i passe stykker
- Ca 2 liter vann
- Hel sort pepper
Slik gjør du:
-Del kålen opp i båter
-Legg kjøtt og kål lagvis i en vid kjele. Start med kjøtt.
-Dryss salt og hel pepper mellom lagene.
-Fyll på med vann sånn at det dekker.
- La det koke til det er mørt, ca 2 timer.
Man ser det er ferdig når kjøttet slipper beinet.
Smakelig måltid
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar