onsdag 5. oktober 2011

Rampestreker og kålstuing!

Hva har skjedd?????
Slapp av!

Her er det bare full fart med en liten aktiv, rampete gutt, 
som syns det er superstas å ha ting på hodet!
Og da han så at mamma hadde en sånn bandasje på hånden, ville han også prøve. 
På hodet vel og merke ;)



Er han ikke søt??!!


I dag kommer jeg med nok en herlig oppskrift til dere!

Og det er noe jeg forbinder med mammas deilige mat, nemlig






Kålstuing! 

Ja selv det kan gjøres lavkarbovennelig.

Du gjør som følger:

- Kutt opp kål i passe strimler/biter.

- Fres lett i kjelen med en god klatt smør.

- Tilsett 2 dl, fløte og cremè fraiche. Jeg brukte ca 2 dl.

- Lag jevning av Johannesbrødkjernemel og vann og rør inn.

- Smak med salt, pepper og muskatnøtt.

Dette får stå og kose seg til kålen er myk!


Jeg serverte nakkekotelett av svin ved siden av!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar