lørdag 4. september 2010

Sunne knekkebrød


I dag hadde jeg lyst til å bake noen sunne, deilige knekkebrød.
Disse er super enkle og super gode.

For å lage disse trenger du:

2 dl rugmel (grovt)
2 dl havregryn
2 dl havrekli
2 dl kruskakli
2 dl solsikkefrø
2 dl linfrø
2 dl sesamfrø
2 ts salt
7 dl vann

Alt røres sammen og smøres utover to bakeplater.
Stekes først 10 minutter på varmluft ved 200 grader. Deretter tas de ut og deles med en pizzaskjører.
Settes inn i ovnen igjen og steker 25 minutter til. 
Jeg byttet plass på brettene underveis.
Ovnen skrus så ned til 50 grader med ovnsdøren på gløtt, og knekkebrødene står til "tørk" i 40 minutter til.

Mine ble litt ujene i tykkelse, så jeg lot det ene brettet stå litt lenger til "tørk".







Klare til servering! 
Mmmmm. Kjempe gode både til frokost og som snacks.
Vil du ha litt mer markert saltsmak kan halvparten av saltet byttes ut med maldonsalt.




1 kommentar:

  1. Desse så kjempegode ut!! Og lekre:) Takk for oppskrift, skal prøve denne :)

    SvarSlett